GYROSSTRAAT

GYROSSTRAAT Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1317 beoordelingen
4 aug 2020 om 11:55 Super snelle bezorging. Eten was heerlijk. 2 schotels besteld maar had makkelijk 1 kunnen zijn, Want het was heel veel. Dus vanavond eten wij weer grieks.
3 aug 2020 om 23:30 Vlees was te droog. Wel snelle bezorging
3 aug 2020 om 21:22 Het eten is echt super! Heerlijk gewoon! Klein puntje van kritiek, die saus komt amper de bakjes uit als het koud is! Misschien iets meer aanlengen met water of melk? 5 sterren als die in het vervolg opgelost is!!!
3 aug 2020 om 21:08 Eten was goed. Waren de rijst vergeten + de aangegeven tijd van bezorging was 18:15, en de bezorger stond om 17:55 op de stoep. Heel fijn dat ze snel zijn, maar wel vervelend dat het eten al koud was voordat iedereen thuis was..
3 aug 2020 om 20:21 Prima
2 aug 2020 om 21:40 Eten was goed zoals altijd, bezorgtijd weer een half uur eerder zonder overleg en dat vind ik jammer.
1 aug 2020 om 21:34 Gek dat ik tzatziki had bij mijn gyrosschotel en mijn neef een mayo-achtige saus bij de kipgyrosschotel (beiden geen extra opties gekozen). Je zou verwachten dat je hetzelfde krijgt. Beide wel lekker gelukkig. Patat bij de kapsalon vond ik niet zo..
1 aug 2020 om 19:36 snel warm lekker. Top
1 aug 2020 om 16:05 Kip gyros besteld, maar varkensgyros gekregen. Nog contact opgenomen met het restaurant, maar was volgens hun echt kip. Overduidelijk was het geen kip. Overigens kwam het eten koud aan. Eerste keer en de laatste keer.
1 aug 2020 om 13:08 Het eten was lekker alleen zat er rijst bij i.p.v. patat
31 jul 2020 om 23:01 2de keer in 1 week ik ben gek op pita gyros waan em even in rhodos maar gewoon heerlijk !
31 jul 2020 om 19:17 Weer een goede ervaring!