GYROSSTRAAT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3673 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Gyrosstraat. Meer weten? Ontdek meer

21 jul 2024 om 20:41 Eten was heerlijk en warm.
18 jul 2024 om 22:03 Heerlijk warm eten top bezorger
18 jul 2024 om 21:02 Schotel was lekker, maar extra gyros was droog. Bakje boerensalade voor €10, ik had toch wel iets meer verwacht…
17 jul 2024 om 12:05 Patat was koud en nat doordat het eten was gaan lekken op de patat. Waarschijnlijk scheef vervoerd. Prijs kwaliteit viel tegen
15 jul 2024 om 20:45 De patat was niet lekker en koud
11 jul 2024 om 21:25 Op de foto ligt er bij de tarama salade en trio sala ook plat brood bij. Ik had geen gewoon brood meer in huis en heb het nu op krentebroo Dat heb ik niet gekregen. En ik vond het ook niet zo fijn dat er bloedvlekken op mijn bakje tarama salade zat.
8 jul 2024 om 20:58 Lekker eten, snel bezorgd. Aardige bezorger ook.
7 jul 2024 om 22:54 Ik nam deze keer een Kapsalon XL met extra patat. Over de kwaliteit geen klachten maar de hoeveelheden vielen nogal tegen. Meer dan 4(!) euro voor een kleine portie patat en de Kapsalon was niet bepaald XL, vergeleken met een snackbar.
7 jul 2024 om 20:37 Vlees was taai, patat slap. Eten was gewoon niet lekker. Jammer
7 jul 2024 om 17:09 Goede pita broodje. Goed gevuld en genoeg als maaltijd. Als je gaat zeuren om de patat dan moet je niet bestellen. Dus patat was wel wat slap. Kapsalon was vol en heel kazig. Overall goede maaltijden die vol zijn. Prijs is in verhouding met wat ze ge
6 jul 2024 om 16:28 We hadden 2x pita gyros. Was goed warm, lekkere kip, maar wel ontzettend veel saus. De patat was niet echt lekker, slap. Snel bezorgd en vriendelijke bezorger
5 jul 2024 om 19:34 Gyros en zaziki waren heerlijk, rest viel een beetje tegen