GYROSSTRAAT

GYROSSTRAAT Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2884 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Gyrosstraat. Meer weten? Ontdek meer

10 aug 2022 om 16:21 Het blijft iedere keer weer heerlijk eten, bezorging is tot nu toe ook erg snel verlopen. Helemaal top!
4 aug 2022 om 8:40 Het eten werd op tijd bezorgd maar het leek alsof het al een poosje klaar stond m bezorgd te worden. Patat was slap en lauw en ook het vlees was lauw ondanks de gesealde verpakking. Biet echt kwkker gegeten.
3 aug 2022 om 21:47 Ik heb twee uur geleden mij bestelling geplaatst,en tot Nu niks gekregen !
3 aug 2022 om 20:40 Bestel altijd hier . Maar al een paar keer me varkenshaas heel taai doorgevaren. Vraag ik of ze het medium laten . Ik kreeg niet weg . Zo droog was het
2 aug 2022 om 21:31 Patat was slecht en het vlees iets te zout. Maar fijn gebakken, heerlijk brood etc
1 aug 2022 om 1:20 Heerlijk eten, keurige bezorging.
31 jul 2022 om 23:19 Bezorgtijd stond niet in schema dus het was meer dan 90 minuten. We hebben bijna 2 uur gewacht op de bestelling. Helaas op het broodje heel veel vlees, nauwelijks tzaziki, nauwelijks patat of tomaat. We zijn anders gewend ook qua wachttijd.
31 jul 2022 om 22:44 helaas, deze keer was de bezorgtijd te lang. een uur na de gevraagde tijd. totaal 2 uur. oke t is zondag maar t kan ook te gek! wel een flesje wijn als goedmakertje. eten was wel prima, warm en lekker.
31 jul 2022 om 14:26 Paok schotel was geweldig. ga ik vaker bestellen
27 jul 2022 om 17:56 de mousaka smaakte niet vers, de kapsalon was lauw, en de patat die er onder zat was oud, jammer
26 jul 2022 om 10:26 De koolsalade op het vegetarische gyrosbroodje was oud en rook. De bestelde extra tzatziki zat er niet bij aangezien je dit echt nodig hebt omdat op het broodje zeker wederom de vegetarische nagenoeg niks zat.
25 jul 2022 om 22:08 Was weer heerlijk ,goed van smaak, snel bezorgd, knappe vriendelijke jonge man. Een absolute aanrader een dikke +