GYROSSTRAAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3008 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Gyrosstraat. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 8:42 Eten was niet warm. Dat was de vorige keer ook al het geval.
27 nov 2022 om 22:07 We hebben nu meer maals een bestelling geplaatst met consistente kwaliteit. Elke keer sneller geleverd dan verwacht en heerlijk gegeten. Voor een gezin met grote eters hebben we altijd genoeg.
26 nov 2022 om 20:06 Food was warm, but very far from hot, garlicsauce was missing? Very fast delivery
26 nov 2022 om 14:13 de hoeveelheid eten is minder dan voorgaande keren
26 nov 2022 om 9:18 Het zou fijn zijn als jullie geen aluminiumfolie zouden gebruiken om het eten, maar dit doen helaas bijna alle plekken. Verder alles zoals altijd weer prima bezorgd en goed van smaak.
23 nov 2022 om 20:06 Heerlijk eten. Op de afgesproken tijd gebracht.
22 nov 2022 om 19:57 We hebben weer genoten. Heeeeerlijk
21 nov 2022 om 9:56 lekker snel en goed eten
19 nov 2022 om 20:53 Prima eten, mooie porties. Alleen de knoflooksaus bij de kipgyros was niet lekker, en ook niet wat je verwacht bij gyros.
19 nov 2022 om 20:11 Heerlijk
19 nov 2022 om 10:56 Heerlijk gegeten grote porties.
13 nov 2022 om 19:39 We have ordered before from here and normally its all fine, except this time. My girlfriend ordered pita souvlaki, was good. I ordered pita Gyros, not good. After 20so minutes I had started vomiting and this went on for the rest of the night.